Boeken

Mijn boeken heb ik geschreven door het combineren van de vele persoonlijke verhalen van mijn klanten met de informatie over vele levensthema’s die ik via mijn mediumschap doorkreeg van de gidsen. Deze liefdevolle kosmische wezens zien graag dat de mensen op de aarde weer autonoom denken en gaan leven naar hun diepste verlangen. Het is nodig dat jij je bewust wordt van wie jij werkelijk bent. Pas dan lukt het je om tot je recht te komen in het dagelijks leven. Ik heb de dimensieladder als model geïntroduceerd ter verduidelijking van de zielsontwikkeling. Dit model wordt zeer uitgebreid uitgelegd in mijn boek ‘Ontdek jouw diepste drijfveer’. Door aan jezelf te werken en vervolgens te leven naar wie je werkelijk bent, vallen ook jou weer de dingen op die niet normaal zijn. Je krijgt hierdoor de innerlijke prikkel om versneld bij te dragen aan het verbeteren aan de situatie op de aarde.

De aanbevolen leesvolgorde is:
1. Deel 1, 2 en 3 van mijn boekenreeks ‘Kent liefde grenzen?’. Deze drie boeken geven jou meer inzicht in jezelf, de werking van je ego, de invloed van je omgeving en hoe je beter tot je recht komt in het dagelijks leven.
2. De waarheid aan het licht en deel 4 en 5 van ‘Kent liefde grenzen?’. Deze drie boeken maken je bewust van de verziekte leefomstandigheden waarin wij mensen massaal verkeren en wie daar belang bij hebben.

Hieronder kun je de boeken bestellen maar je kunt ze ook bij mij in de praktijk kopen. De eerste afbeelding is de complete vijfdelige set ‘Kent liefde grenzen?’.