Boeken

De boeken zijn uitverkocht en worden niet in herdruk genomen.

De boeken zijn uitverkocht en worden niet in herdruk genomen. 

De aanbevolen leesvolgorde is:
1. Deel 1, 2 en 3 van de boekenreeks ‘Kent liefde grenzen?’. Deze drie boeken geven jou meer inzicht in jezelf, de werking van je ego, de invloed van je omgeving en hoe je beter tot je recht komt in het dagelijks leven.
2. De waarheid aan het licht en deel 4 en 5 van ‘Kent liefde grenzen?’. Deze drie boeken maken je bewust van de verziekte leefomstandigheden waarin wij mensen massaal verkeren en wie daar belang bij hebben.

De boeken van Helena Scheper zijn bedoeld om mensen te ondersteunen in hun ontwakingsproces qua bewustzijn. Het lukt je pas om tot je recht te komen in het dagelijks leven als jij je bewust wordt van wie jij werkelijk diep vanbinnen bent. Bewuster worden heeft ook een nadeel omdat je kunt beseffen dat ook jij anders bent dan de meeste mensen op de aarde. Niet beter of meer waard, maar anders wat innerlijke drijfveer en levenshouding betreft. Het lezen van mijn boeken maakt dat je steeds beter begrijpt hoe lastig het is om te leven op een planeet waar bijna iedereen wordt gedreven door eigenbelang en op de korte termijn is gericht.

De boeken zijn tot stand gekomen door het combineren van de vele persoonlijke verhalen die Helena in haar consulten te horen kreeg, met de informatie over verschillende levensthema’s die Helena m.b.v. haar mediumschap doorkreeg. De kosmos prikkelt de mensen op de aarde weer autonoom te denken en te gaan leven naar hun diepste verlangen, zodat hun ware ik tot recht kan komen. Helena Scheper heeft de dimensieladder als model geïntroduceerd ter verduidelijking van de zielsontwikkeling. Dit model wordt zeer uitgebreid uitgelegd in haar boek ‘Ontdek jouw diepste drijfveer’. Door bewuster te worden van wie jij werkelijk bent vallen ook jou steeds meer zaken op die als ‘normaal’ worden gepresenteerd, maar alles behalve dan normaal voor de meesten zijn. Je innerlijke drijfveer wordt door jouw ontwaken geprikkeld om, net als veel andere liefdevolle mensen, bij te dragen aan het verbeteren aan de situatie op de aarde.