Boeken

Ik heb met behulp van mijn paranormale gave zeven boeken geschreven. De delen 1 tm 3 van de vijfdelige boekenreeks ‘Kent liefde grenzen?’ dienen als hulpmiddel bij je persoonlijk bewustwordingsproces. Het boek ‘De waarheid aan het licht’ en de delen 4 en deel 5 van de vijfdelige reeks ‘Kent liefde grenzen?’ maken je bewust van de verziekte leefomstandigheden waarin wij mensen massaal verkeren en wie daar belang bij hebben. Door aan jezelf te werken en vervolgens te leven naar wie je werkelijk bent, vallen ook jou weer de dingen op die niet normaal zijn. Hieronder kun je de boeken bestellen maar je kunt ze ook bij mij in de praktijk aanschaffen. De eerste afbeelding is de complete vijfdelige set ‘Kent liefde grenzen?’.

De boeken heb ik kunnen schrijven door het combineren van de algemene doorgekregen informatie over diverse levensthema’s met de vele persoonlijke verhalen van mijn klanten. De liefdevolle kosmische wezens die mij als medium uitkozen, zien graag dat de mensen op de aarde weer autonoom denken en gaan leven naar hun diepste verlangen. Het is nodig dat jij je bewust wordt van wie jij werkelijk bent. Pas dan lukt het je om tot je recht te komen in het dagelijks leven.

Mijn boeken zijn stuk voor stuk gebaseerd op de ontwikkeling van de ziel volgens de zogenaamde “dimensieladder”, wat een relatief simpel model is en het leven op de aarde duidelijk maakt. De werking van de dimensieladder wordt uitgelegd in het boek ‘Ontdek jouw diepste drijfveer’. De dimensieladder laat inzien dat bepaalde verschillen tussen de innerlijke motivaties van mensen niet overbrugbaar zijn. Als je daar geen rekening mee houdt, beland je ongewild in nodeloze discussies, misverstanden, strijd, ruzies of zelfs in oorlog.