Consulten

Wie kan ik helpen?
Heb je sterk de behoefte om je met hart en ziel voor het grotere geheel in te zetten terwijl je daar zelf geen direct belang bij hebt? Voel jij je daarin ook zo vaak onbegrepen of eenzaam in het dagelijks leven? Heb je prachtige ideeën over het op een “nieuwe tijdswijze” bijdragen aan de wereld, hetzij persoonlijk of zakelijk zodat iedereen het beter krijgt? Dan kan het best wel eens zo zijn dat jij een expliciete zielsopdracht hebt om met je talent bij te dragen aan het reddingsplan van de aarde. Een dergelijke opdracht is een ‘bonusopdracht’ of een ‘grensverleggende opdracht’. In mijn boek ‘Ontdek hoe jij floreert’ wordt uitgelegd wat dergelijke opdrachten inhouden en welke zielsafstemming deze mensen minimaal hebben. Als paranormaal transformatiecoach heb ik me toegelegd op het ondersteunen van mensen die een dergelijke opdracht hebben en ik hen door middel van een individueel consult een breder inzicht in zichzelf kan geven. Daardoor wordt het gemakkelijker om de bonusopdracht of de grensverleggende opdracht vorm te geven in de aardse realiteit. Mijn gidsen adviseren daarbij wie ik het best kan helpen. Het consult dient behalve inzicht te geven in jouw leven en je taak tevens bij te dragen aan het verrijken van mijn inzichten die ik vervolgens weer via de boeken uitdraag. Zo ontstaat er balans tussen ieders belang binnen het grotere geheel.

Voorbereiding
Als jij een individueel consult wilt omdat ook jij het gevoel hebt dat jij hier op de aarde bent om iets essentieels of structureel te veranderen, vernieuwen of verbeteren maar zoekende hierin bent, lees dan ter voorbereiding mijn boeken. Al lezende vallen al veel dingen op zijn plek en merk je vanzelf of je aanvullend nog behoefte hebt aan een individueel consult of dat je wellicht juist wilt deelnemen aan een van de groepsactiviteiten. Mocht je na het lezen van de boeken een individueel consult willen, stuur me dan een email en ik toets vervolgens of ik degene ben die jou op dit moment het best verder kan helpen of niet en of jouw consult bijdraagt aan het grotere geheel. Mocht dat niet het geval zijn, vertel ik je dat eerlijk en verwijs ik je zo mogelijk door naar een collega medium die jou beter kan helpen.

Het eerste consult
Tijdens het eerste consult help ik je versneld bewust te worden van jouw diepste drijfveer, leg ik je uit hoe jij je staande hebben leren houden in niet passende omstandigheden en welke stappen je de komende maanden het best kunt zetten om beter tot je recht kunnen komen in het dagelijks leven en vooral ten aanzien van je opdracht als bijdrage in het grotere geheel. Ik kan ook toetsen of bepaalde mensen in je privé- of in je werkomgeving een versterkend of een vertragend effect daarop hebben. Daardoor wordt het gemakkelijker om keuzes te maken in je dagelijks leven waardoor je een versnelling kunt maken in je persoonlijke ontwikkeling qua bewustzijn. Ik kan je m.b.v. mijn paranormale gave heel pragmatische en concrete informatie geven, zodat jij je bewuster wordt van wat er speelt en krijg je handvatten om zaken te transformeren indien nodig. Verder kijk ik naar jouw talenten en hoe jouw intuïtie het best kan worden aangewend. Daarna krijg je alle gelegenheid om je (vooraf voorbereide) vragen te stellen.

Leef nu
De aangereikte informatie kan best confronterend of zelfs schokkend voor je zijn, maar wordt altijd doorgegeven vanuit de oprechte intentie om je bewuster te maken van zaken die in jouw leven of op de aarde zijn ontspoord. Kijk niet onnodig naar je verleden en probeer geen controle over de toekomst te willen hebben. Je leeft nu. Het gaat erom dat jij die dingen transformeert die je tot gisteren hielpen, maar je nu niet meer verder helpen op je levenspad. Omring je met mensen die werkelijk bij je passen en hou je bezig met activiteiten die je rust en energie tegelijk geven. Daardoor geef jij je toekomst de vorm die daadwerkelijk bij je past. Mijn werk is ondersteunend hierbij.

De periode erna
Na het eerste consult word je steeds bewuster van wie je bent en welk aangeleerd gedrag in deze fase van je leven jou niet meer helpt. Je beseft dat niet iedereen jouw werkelijke (liefdevolle) intenties begrijpt, ziet of hoort. Daardoor maak je gemakkelijker keuzes. Het consult zorgt ervoor dat je bewuster stilstaat bij wat je doet en vooral waarom bepaalde zaken niet stromen in je leven. Daardoor is het gemakkelijker om jezelf te respecteren en de ander. De meeste belemmerende (gedrags)patronen kan je zelf veranderen, maar soms is het wenselijk wat extra steun in de rug te krijgen. In een consult worden slechts die dingen verhelderd die bijdragen aan het vergroten van je bewustzijn. Tevens wordt er op een onbewust niveau iets in beweging gezet, dat het veranderen vergemakkelijkt en ook jouw paranormale gaven versneld opent. Het consult werkt diep door en maakt veel los, letterlijk en figuurlijk. Aan het einde van het eerste consult krijg je altijd nog advies voor de komende periode.

Gelijkgestemden
De praktische en tastbare informatie in het consult geeft je een duw in de juiste richting. Natuurlijk moet jij zelf jouw levenspad bewandelen en vorm geven aan je dagelijks leven. Als je de moed hebt om de aangereikte informatie aan de slag te gaan, ben je daardoor beter in staat te leven zoals je werkelijk bent en te doen wat je je ooit heb voorgenomen. Het consult werkt nog een aantal weken tot maanden door. In deze periode vallen steeds meer ‘puzzelstukjes’ op zijn plek. Bewustwording roept weerstand op vanuit je ego, zowel bij jou als bij je omgeving. Wanneer jij ten positieve verandert, gaan mensen die het goed met jou voorhebben mee in de ingezette verandering. Ik fungeer als ruggensteuntje en katalysator. Jij doet de echte verandering, waarbij het consult het proces versnelt. Het je omringen met mensen die jou versterken is hierbij een essentiële randvoorwaarde en je merkt dat er ‘toevallig’ steeds meer mensen op je pad komen die echt bij je passen. Soms is het wenselijk om andere mensen te ontmoeten die op vergelijkbare wijze als jij in het leven staan. In dat geval adviseer ik je om eens deel te nemen aan een van mijn workshops of een lezing van me bij te wonen.

Tarieven voor particulieren per 1 januari 2018 – Informeer vrijblijvend naar de zakelijke tarieven

Dienst Tijdsduur Tarief incl btw
Eerste consult transformatiecoaching 90 minuten € 150,-
Vervolgconsult individuele transformatiecoaching 60/ 75 / 90 minuten* € 100,- / € 125,- / € 150,-

* Op onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

ERVARINGEN
Om een beter beeld te krijgen, kun je hieronder ook eens de ervaringen van anderen lezen.

“Drie jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Helena. Mijn leven verliep niet zoals ik het had voorzien en hoopte. De vele hulp, die ik tot die tijd al had gezocht, had mij niet bij mijn eigen kern gebracht. Ik was mezelf aan het verliezen door allerlei situaties om me heen. Zonder iets te hoeven vertellen kwamen, tijdens een 1e sessie bij Helena mijn pijnpunten, angsten en verlangens aan het licht. Ik kreeg duidelijkheid en bevestiging over dingen die ik zelf, heel diep van binnen, wel wist, maar heel ver weg had gestopt. Ik werd tot diep in mijn ziel geraakt. Ik had een aantal consulten gedurende een jaar. Een pittige tijd, maar ik ging er doorheen. En… wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Niet lang daarna ontstond er ook een zakelijke hulpvraag. Zakelijk begon er ook eea te wankelen. Bij Helena vond ik de gerichte hulp zodat ik steeds op tijd de juiste stappen kon zetten. Stappen vanuit mijn passie en diepere verlangen en niet vanuit mijn angst en ego. Nu 3 jaar later kijk ik terug op een bijzonder en intens proces dat mij tot mijn eigen persoonlijke kern gebracht heeft. Mijn contact met Helena is gebleven en nog steeds maak ik geregeld en graag gebruik van haar bijzonder mooie gave. Door gebruik te maken van haar gave heb ik uiteindelijk mijn talenten mogen (her)ontdekken en hierdoor een totaal nieuwe kijk op het leven gekregen, nieuwe openingen voor de toekomst gevonden en het allerbelangrijkste…..Mezelf gevonden en gevoeld dat ik wil bijdragen aan het leven zoals het hoort!”(Katja, ondernemer, 50 jaar)
“Al langere tijd liep ik vast op het gebied van familiebanden, relaties en werk. Ik had al van alles ondernomen om tot een positieve wending te komen maar ik kwam er niet uit. Eerlijk gezegd liep ik steeds meer vast. Via een vriend kreeg ik de tip om bij Helena langs te gaan voor een consult transformatiecoaching. Ik ging met open vizier naar Helena en stond versteld van de rake woorden en inzichten die zij doorkreeg en precies op mij van toepassing zijn. Helena legt alles heel duidelijk uit. Het was voor mij een ware eyeopener en ik heb nu de juiste tools in handen om mijn leven weer in flow te brengen. Prettig is dat je tijdens het consult zelf aantekeningen en een geluidsopname kunt maken waardoor de inzichten later steeds meer inzinken en verdiepen. Ik kan Helena van harte aanbevelen.”(Man, zelfstandig ondernemer, 51 jaar)
“Ik heb maar een paar consulten bij Helena gehad, en dat was genoeg om alles op zijn plek te laten vallen. Ik kreeg een gevoel van opluchting omdat er eindelijk duidelijkheid was. Omdat ik van de vijfde dimensie ben, zijn er maar weinig mensen die mij écht begrijpen. Door Helena weet ik dat alles met een reden gebeurt, inclusief mijn eigen bestemming. Als arts van de vijfde dimensie hoop ik later het verschil te kunnen maken in een wereld die zich nog te veel op wetenschappelijke kennis richt. Mijn streven is om het fysieke lichaam later op een andere manier te kunnen genezen en om te kunnen herkennen wat er werkelijk aan de hand is. Helena heeft mij veel meer kracht en zekerheid gegeven en daar ben ik haar erg dankbaar voor.”(Marije, student geneeskunde, 20 jaar)
“Na een periode van slecht in mijn vel zitten, zowel geestelijk als lichamelijk, kwam ik via via bij Helena terecht. In eerste instantie voor een eenmalig consult transformatiecoaching en vervolgens een traject transformatiecoaching. Wat er tijdens de sessies gebeurde vind ik moeilijk om in woorden te vatten. Het gaf me veel rust en ontspanning en tegelijkertijd energie; opruimen van oude pijn en angst en weer dichter bij mezelf komen. En stapje voor stapje begon ik me beter te voelen en kwam de spirit weer terug bij me. Zodanig dat ik in staat was om knopen door te hakken en aan een nieuwe uitdaging te beginnen die veel beter bij me past en die me energie geeft. Helena heeft me op haar eigen nuchtere en tegelijkertijd warme en hartelijke manier enorm geholpen in mijn proces, me handvatten en de power gegeven om de zaken aan te gaan en op te pakken. Ik ben heel dankbaar dat Helena op mijn pad is gekomen en me geholpen heeft om te komen waar ik nu ben.”(Vrouw, zelfstandig ondernemer, 44 jaar)
“Slechts 1  consult transformatiecoaching van Helena was nodig om mij bewust te worden van wie ik ben en wat mij drijft. Het heeft mij weer energie gegeven om datgene te gaan doen wat echt bij mij past. Dit geeft mij een gevoel van vrijheid en rust” (Marloes, recruiter, 33 jaar)
“Soms is hard werken aan jezelf niet genoeg en kom je, op het moment dat je er zelf aan toe bent, uit bij een bijzonder persoon als Helena, die je net dat steuntje in de rug geeft, terwijl je een duwtje dacht nodig te hebben. Bepaalde situaties (met daarbij behorende emoties) blijven zich voordoen en je weet het niet altijd te plaatsen, hoeveel zelfbewustzijn je inmiddels ook hebt. Door een traject transformatiecoaching vallen de puzzelstukjes in elkaar en krijg je inzichten waar je zonder hulp niet bij kunt komen. De sessies vormen een proces naar nog meer zelfbewustzijn en brengen enorm veel in beweging. Een pittige maar waardevolle klus om je pure IK te ontdekken en ernaar te mogen leren handelen.” (Jacqueline, stylist, 35 jaar)
“Oud patroon… Helena heeft een aantal consulten transformatiecoaching voor mij gedaan vlak na de geboorte van mijn tweede kindje. Ik was weer aan het werk en het voelde alsof ik in een wereld gestapt was die niet meer de mijne was.  Ik was niet helemaal tevreden, met mijn werk en in zekere zin ook met mijn privéleven. Natuurlijk was ik blij met mijn gezin, maar ik merkte dat ik tijdens mijn verlof weer dichter bij mezelf gekomen was en eenmaal terug in mijn baan werd ik weer in mijn oude ritme ‘gedwongen’. Ik liet mij weer teveel leiden door externe verwachtingen en (onbewuste) overtuigingen. Een situatie waar ik te weinig deed wat ik echt wilde, te weinig gebruik maakte van mijn talenten en fysiek en emotioneel leegliep. Helena’s transformatiecoaching heeft mij meer duidelijkheid gegeven over de oorzaak en het “waarom” ik mij in deze situatie bevond. Eigenlijk ben ik mijn leven lang al geconfronteerd met soortgelijke situaties. Nu is mij helder dat ik deze situaties door mijn eigen zienswijze en handelen ook gecreëerd heb. Het inzicht dat Helena mij gegeven heeft, heeft mij geholpen om mijn eigen bijdrage duidelijker te zien, te begrijpen en om te vormen naar iets positievers. Natuurlijk is dat laatste iets waar ik zelf uitvoering aan moest geven, maar dit kon ik nu op een effectieve wijze doen omdat ik helder voor ogen had waar de oorzaak lag. Ik merk dat ik grote stappen gezet heb, het is nog een bewust proces, maar ik ben ervan overtuigd dat ik spoedig dit oude patroon doorbroken zal hebben.” (Mariska, HR manager, 31 jaar)
“Transformatiecoaching bij Helena heeft mij teruggebracht tot mijn werkelijke kern. Oude frustraties, angsten en pijn heb ik versneld kunnen verwerken door haar bijzondere en prettige begeleiding: pittig en zacht tegelijk. Alhoewel ik er niets van snapte vanuit mijn denken, heeft mijn gevoel en ervaring mij doen overtuigen dat deze sessies transformaticoaching mijn veranderproces in de stroomversnelling hebben gebracht.“ (Erik, directeur, 51 jaar)
“Als je bij Helena uitkomt moet je echt bij haar zijn. Dat is mijn ervaring. Op het moment van mijn eerste consult zat ik een fase waarin het voor mij ontzettend moeilijk was om alle boosheid en verdriet los te laten. Daarom werd ik als het ware in haar richting geduwd. Ze vertelde mij dat ze mij middels transformatiecoaching kon helpen om te leren loslaten. Ze heeft het nodige met mij te stellen gehad. Ik heb diep moeten gaan en de oefeningen, die zij heeft uitgewerkt, gedaan. Belangrijk was dat ik vanaf het begin alle vertrouwen in haar had. Iedere keer was ik weer benieuwd wat ze bij mij zou voelen. Ze behandelde mij met veel respect en zachtheid waardoor ik me ook rustig durfde over te geven. En ze was heel eerlijk naar mij toe. Tussen de sessies door werd ik in staat gesteld haar te mailen als ik problemen kende. En dat was nog wel eens nodig. Want het zat diep en vast in mij. Maar het is gelukt en sinds anderhalve maand merk ik dat ik echt aan het loslaten ben. Ben ik klaar voor de volgende stap in mijn leven. Want vergeet niet, ik kon niet eerder de volgende stap zetten als ik niet eerst de problemen in mezelf had opgelost. Dat maakte ze mij ook al meteen in het begin duidelijk. En ik begreep haar. Ik ben heel blij dat ik op mijn gevoel ben afgegaan en met haar contact heb opgenomen. Helena, dank dat je voor me klaar stond.” (Angela, zelfstandig ondernemer, 61 jaar)
“Een tijdje geleden vroeg Helena mij of ik een stukje voor haar website wou schrijven over mijn transformatieproces dat ik ben aangegaan met hulp van Helena. Ik bedacht me, waarom was ik eigenlijk ook weer naar Helena toe gegaan en moest er stiekem wel om gniffelen. Na wat stukje weer terug geluisterd te hebben van de gemaakte opnames van de sessies bij Helena, werd het me weer duidelijk. Waarom blijf ik bij middelmatig functioneren hangen en haal ik niet het beste in mijzelf omhoog? Waarom trek ik de “verkeerde” patiënten aan in mijn eigen praktijk? Helena heeft me op een duidelijke en liefdevolle manier naar mijzelf en mijn eigen functioneren laten kijken. De kern van al mijn “problemen” liggen in mijn onzekerheid en nu is het tijd voor mij om in mijn eigen kracht te staan. Ik mag nu oude patronen doorbreken en achter me laten. Terug kijkend op de tijd die na het laatste consult is verstreken merk ik dat ik dat steeds beter doe. Al doende leer ik. Wat ook heel prettig is dat je na het afronden van je traject bij Helena nog met vragen via de emailservice bij haar terecht kan. Het hele traject voelt zeer waardevol en veilig.” (Anoniem, mesoloog, 56 jaar)
“Mijn ervaring bij Helena is erg goed en fijn. Een rustige vrouw die me behandelde met veel respect en liefde. Ik had een lymfangioom op mijn slaap vanaf mijn geboorte en was getipt om naar Helena toe te gaan. De diepere oorzaak van de lymfangioom lag bij iets uit een vorig leven. Dit inzicht heeft veel rust geschept en uiteindelijk is zelfs de lymfangioom gekrompen tot bijna weg (waar je ‘m normaal goed zag zitten zie je ‘m niet meer). Super fijn en een immense verbetering! “ (Simone, scholier, 18 jaar)
“Ik heb Helena ontmoet op een spirituele beurs waar zij mij een mini-consult gaf. Dit gaf mij indrukwekkende inzichten en antwoorden. Ik heb een afspraak met haar gemaakt voor een individueel consult transformatiecoaching in haar praktijk. Dit omdat Helena aangaf mij te kunnen helpen bij mijn ‘laatste’stuk. Twee jaar lang was ik zelf actief met ‘soulsearching’ en ballast loslaten. Ik merkte echter dat er nog ‘iets’ zat waar ik zelf niet bij kon, maar wat me wel in de weg stond. Helena heeft me hier in vijf sessies bij geholpen, door middel van een pittig traject transformatiecoaching. Deze consulten hebben voor mij de grootse angel uit mijn lijden gehaald. Ik heb dankzij de sessies van Helena nog meer inzichten gekregen, maar vooral gevoeld!, in de keuzes die ik 40 jaar lang heb gemaakt. Deze inzichten hebben ervoor gezorgd dat ik meer begrip en mededogen voor mijzelf heb gekregen. Vooral ook voor mezelf als klein meisje. Ondanks mijn eigen loslaat proces, vóór mijn ontmoeting met Helena, heb ik, dankzij de helende energie tijdens de sessies en hulp van Helena, mijn meest diep gewortelde, bewuste en onbewuste, verdriet en boosheid kunnen en mogen loslaten! Helena heb ik ervaren als een prettig persoon, een professionele en motiverende coach die naast haar gave en spiritualiteit ook heerlijk down to earth is. Haar consulten vinden plaats in een rustige en prettige omgeving waarin je je veilig, ontspannen en gewaardeerd voelt. Nu zo’n drie maanden later hebben haar sessies nog steeds een nawerking. Ook al was dit voor mij persoonlijk een heftig proces: Ik raad dit iedereen aan! Mijn overtuiging is: Dat pas als je je emoties aangaat, deze in je bewustzijn haalt, dat je dan pas kan loslaten! Helena kan je hierbij helpen.” (Conny, jobcoach, 40 jaar)
“Helena heeft me op een prettige manier inzicht gegeven in mijn belemmerende overtuigingen die me in het verleden geholpen hebben, maar me nu tegenhouden om mezelf verder te ontwikkelen. De consulten transformatiecoaching hebben ervoor gezorgd dat ik een betere balans heb gekregen tussen mijn gevoel en mijn hoofd. Eerst waren mijn hoofd en gevoel vaak in strijd met elkaar, bleef ik in mijn hoofd maar in cirkels redeneren en had ik veel moeite om keuzes te maken. Mensen in mijn omgeving konden me ook moeilijk peilen. Nu ik deze patronen herken en weet waarom ik me dit ooit heb aangeleerd, kon ik het ook veranderen. Na 5 sessies ben ik al zo ver dat ik zelf verder kan en veel meer innerlijke rust heb gevonden. Wat ik fijn vind aan de sessies met Helena is dat ze open en direct communiceert, geen wollige boodschappen. Ze maakt de te nemen stappen inzichtelijk en stimuleert je in de eerste moeilijkste stappen, zodat je erna zelf verder kan groeien en ontwikkelen. Ik kan haar zeker aan een ieder aanbevelen.” (Ellen, HR manager, 33 jaar)
“De werkwijze van Helena vond ik erg doelgericht. Ze is opmerkzaam en werkt met aandacht. De huiswerkopdrachten die ze me gaf tussen consulten door, waren leuk, erg interessant en efficient om te doen. De behandelingen van Helena hebben me goed geholpen om meer inzicht in mezelf te krijgen”. (Petra, pedagogisch medewerker, 48 jaar)
“Dit zijn mijn eigen woorden na de laatste 5de sessie : De woorden Liefde en Kracht spelen nu door mijn hoofd. Mijn gevoel verandert nu, het is alsof de zon in mijn hart komt en mijn boosheid valt letterlijk van mij af. Het voelt zooo bevrijdend en krijg het prachtige gevoel van dankbaarheid in mij. De boosheid die mij jarenlang parte speelde is getransformeerd in Liefde en Kracht. Helena zette een spiegel voor me, Ik Straal !!! Ik ben erg onder de indruk van de transformatie die Helena bij mij teweeg gebracht heeft. Haar zuivere boodschappen die ze ontvangt, haar inzichten, tips en adviezen hebben mij geleerd om het verleden werkelijk los te laten !!! Door Helena is mijn leven in positieve zin daadwerkelijk veranderd. Heel veel succes Helena en ik hoop je snel weer eens te zien en te spreken”. (Wilma, zelfstandig ondernemer, 46 jaar)
“Graag neem ik nu even een momentje voor een complimentje om Helena te bedanken voor…
– De perfecte duw in mijn rug door de transformatiecoaching om mijn groei op de juiste manier te stimuleren en waar nodig te versnellen.
– De inzichtgevende zakelijke adviezen met de business transformatiecoaching.
– De heerlijke meditatieworkshops om te ontdekken wat het beste bij me past om zelf tot diepe rust en inzicht te kunnen komen.
En vooral……..dat je bent wie je bent. Je bent een topper Helena!” (Vrouw, zelfstandig ondernemer, 36 jaar)