Regionale inspiratiebijeenkomsten

Het lezen van mijn boeken maakt dat je steeds beter beseft waarom niet iedereen jouw intenties begrijpt. Je realiseert je dat jij anders bent dan de meeste mensen op de aarde. Niet beter of meer waard, maar anders wat innerlijke drijfveer en levenshouding betreft. Heb jij na het lezen van mijn boeken de behoefte om hier met gelijkgestemden over te praten? Sluit je dan aan bij een groep bij jou in de regio die inspiratiebijeenkomsten organiseert naar aanleiding van de inhoud van mijn boeken. Ervaar daar hoe fijn is om inzichten en ervaringen uit te wisselen met mensen die op een vergelijkbare manier als jij in het leven staan. Je voelt je daardoor minder eenzaam en onbegrepen. Een dergelijk initiatief ondersteunt jou bij het vinden van je draai op een planeet waar bijna iedereen wordt gedreven door eigenbelang en op de korte termijn is gericht. De groep vormt een inspirerende omgeving waar jij wordt gezien en gewaardeerd zoals jij werkelijk bent. Deelname eraan helpt je dichter bij jezelf te komen. Je merkt dat jij je daar niet hoeft aan te passen aan een zienswijze waar jij moe van wordt omdat het niet resoneert met jouw zienswijze. Dat wil niet zeggen dat je het altijd met elkaar eens bent, maar je zult ervaren dat je er met meer inzichten en energie vandaan komt, dan je erheen ging.

Heb jij na het lezen van mijn boeken de behoefte om hier met anderen over te praten? Sluit je dan aan bij een bestaande groep die inspiratiebijeenkomsten houdt. Hieronder staan enkele groepen die nog deelnemers kunnen gebruiken. Natuurlijk kun je ook zelf een groep starten. Voor een eenmalige bijdrage van € 25,- vestig ik graag de aandacht op jouw mooie initiatief door jouw inspiratiebijeenkomsten hieronder te plaatsen. Stuur in dat geval een email naar info@helenascheper.nl.

INSPIRATIEBIJEENKOMSTEN

Plaats site Dag Start Tijd Frequentie Prijs/keer Contactpersoon aantal deelnemers
Gorinchem eigenpracht.nl Donderdagavond 10-1-2019 19.30-22.00 2e do vd maand € 5,00 Linda de Jong max 15
Ittervoort (Limburg) 5edimensie.nl woensdagavond 03-10-2018 19.00-22.00 1e woe vd maand € 7,50 Rijer van der Meer max 20
Midden in het land uitjebewust.nl div zie website zie link eenmalig € 40 Karen Bos max 10

* Ik wil benadrukken dat ik uitsluitend dergelijke initiatieven hier vermeld, maar op geen enkele wijze dan eventueel via de inhoud van mijn boeken hierbij betrokken ben. De inspiratiebijeenkomsten vallen niet onder de diensten of algemene voorwaarden van Spiritwise B.V.
Spiritwise B.V. of Helena Scheper is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor het initiatief of de inhoud van deze inspiratiebijeenkomsten of de gevolgen daarvan.