Inspiratiegroep

  • individuele krachtsessies waarbij ik je net dat inzicht kan bieden om volledig in je kracht te komen je missie uit te dragen.
  • inspiratiesessies waarbij je met gelijkgestemden wordt geïnspireerd over een bepaald onderwerp
  • inspiratiegroepen waarbij je samen met een aantal gelijkgestemden intensief stilstaat bij het lastige van het tot je recht komen en het verwezenlijken van jouw zielsopdracht.

Hoe lastig is het om te leven op een planeet waar bijna iedereen wordt gedreven door eigenbelang en op de korte termijn is gericht. Voel jij je ook regelmatig eenzaam en onbegrepen en heb je de behoefte om je met hart en ziel in te zetten om zaken structureel te verbeteren, te veranderen, te verfraaien enzovoort? Ben je op zoek naar inspirerende momenten met mensen die op een vergelijkbare manier in het leven staan? Dan is het deelnemen aan een inspiratiegroep met vijfdedimensiemensen iets voor jou!

Door het delen, uitwisselen en met humor in elkaars situatie te verplaatsen zul je merken dat je niet de enige bent die hier af en toe behoorlijk mee worstelt. Afgestemd zijn op de vijfde dimensie is geen kwestie van verhevenheid, maar van het anders zijn in je onderliggende beweegredenen in het leven dan die van de meeste mensen op aarde. Daardoor voel je je regelmatig eenzaam tussen of niet begrepen door mensen die een andere innerlijke drijfveer hebben. Wil je als vijfdedimensiemens meer tot je recht komen, zonder daarbij verwijten, onbegrip of onmacht te ervaren? Dan is deelname aan een inspiratiegroep, die uit tien tot veertien wakkere vijfdedimensiemensen bestaat, vast iets voor jou!

In de inspiratiegroep word je zowel op bewust als onbewust niveau gestimuleerd om te leven je diepste drijfveer en je daardoor toe te leggen op het realiseren van je opdracht hier op de aarde. De deelnemers in de groep hebben een vergelijkbare innerlijke drijfveer, natuurlijk met nuance verschillen doordat ieder zijn persoonlijkheid heeft en een specifieke levensopdracht. Toch begrijp je elkaar met een half woord en kun je elkaar versterken (zowel persoonlijk als in je missie) om bij te dragen aan de verbetering van het groter geheel. Er zijn al vele vriendschappen ontstaan onder deelnemers van eerdere inspiratiegroepen.

De groep komt vier keer in een bepaalde periode bijeen. Elke bijeenkomst start met het ongedwongen uitwisselen van ieders opgedane ervaringen in de afgelopen weken onder het genot van een kop koffie/thee. Hierbij luister je naar elkaar vanuit jouw ervaring en inzicht. Het vormt een mooie manier om elkaar beter te leren kennen. Vervolgens doen we een geleide meditatie, die eindigt met een groepshealing. Zowel de meditatie als de healing dragen bij om tot dieper inzicht te komen en jouw bewustwordingsproces te versnellen. Daarna volgt een korte lezing of groepsboodschap over een actueel thema. Hierbij krijg je de gelegenheid om vragen te stellen. Ook de boodschappen en antwoorden van de gidsen dragen bij tot het verkrijgen van meer inzicht in jezelf en de situaties die in je leven of omgeving spelen. Hierdoor je gemakkelijker de volgende stap in je leven zetten.

De komende periode starten weer een paar inspiratiegroepen:
groep 1: maandagavond (19.30-22.00) 3/9, 17/9, 1/10, 29/10.
groep 2: dinsdagmiddag (13.30-16.00) 4/9, 18/9, 2/10, 30/10.
groep 3: woensdagavond (19.30-22.00) 29/8, 19/9, 3/10, 31/10.

Om te kunnen deelnemen aan een dergelijke groep is het nodig dat je kennis hebt genomen van mijn boeken Al lezende vallen veel dingen voor jou op zijn plek en merk je vanzelf of je daarna aan een inspiratiegroep wilt deelnemen. Daarnaast is het nodig dat je minimaal één individueel consult heb gehad, zodat je weet hoe de in de boeken behandelde onderwerpen voor jou als individu zijn.

Mocht je interesse hebben, stuur dan een eerst een email naar info@helenascheper.nl. Ik toets vervolgens of jij op dit moment het best via die inspiratiegroep kan worden geïnspireerd of wellicht beter op een andere manier. Ik vertel je dat eerlijk om een teleurstelling achteraf te voorkomen en geef je zo mogelijk advies voor de best passende oplossing op dit moment. Als een inspiratiegroep jou op dit moment versterkt, kun je je hieronder definitief aanmelden: