Krachtgroep

DE KRACHTGROEPEN ZULLEN IN HET VOORJAAR VAN 2019 STARTEN

Hoe lastig is het om te leven op een planeet waar bijna iedereen wordt gedreven door eigenbelang en op de korte termijn is gericht. Voel jij desondanks dat jij je met hart en ziel wilt in te zetten om zaken structureel in een andere trilling en zienswijze te krijgen? Ben je op zoek naar mensen die net als jij bepaalde grenzen, normen of waarden op een structurele basis willen opschuiven in het leven op de aarde? Dan is het deelnemen aan een krachtgroep, die uit tien tot veertien mensen bestaat, vast iets voor jou. Ontdek hoe fijn is het om je door gelijkgestemden met een vergelijkbare maar toch net iets andere missie te laten versterken!

Door het delen, uitwisselen en met humor in elkaars situatie te verplaatsen zul je merken dat je niet de enige bent die worstelt met het gebrek aan erkenning, ondersteuning en versterkende energie in je omgeving. Het hebben van een grensverleggende-opdracht of een krachtverleggende-opdracht is geen kwestie van verhevenheid, belangrijker zijn of wat dan ook. Je bent gewoon anders in je onderliggende drijfveer om het leven totaal anders in te richten dan de meeste mensen op aarde. Een dergelijke missie kun je ook niet leren op deze planeet. Je hebt daar skills voor nodig die je op heel andere plekken in het universum al jezelf eigen hebt gemaakt. Het ‘enige’ wat je mag doen is deze naar de aardse realiteit vertalen zodat ook jij je op zielsniveau weer daardoor kunt ontwikkelen.

In de krachtgroep tref je anderen die een vergelijkbare innerlijke drijfveer en zielsopdracht hebben, natuurlijk met nuance verschillen doordat ieder zijn persoonlijkheid heeft en specifieke taak. Toch begrijp je elkaar met een half woord en kun je elkaar versterken (zowel persoonlijk als in je missie) om bij te dragen aan de verbetering van het grotere geheel. Er zijn al vele vriendschappen ontstaan onder deelnemers van eerdere krachtgroepen.

De groep komt vier keer in een bepaalde periode bijeen. Elke bijeenkomst start met het ongedwongen uitwisselen van ieders opgedane ervaringen in de afgelopen weken onder het genot van een kop koffie/thee. Hierbij luister je naar elkaar vanuit jouw ervaring en inzicht. Het vormt een mooie manier om elkaar beter te leren kennen. Vervolgens doen we een geleide meditatie, die eindigt met een groepshealing. Zowel de meditatie als de healing dragen bij om tot dieper inzicht te komen en jouw bewustwordingsproces te versnellen. Daarna behandelen we een onderwerp dat de groep kiest. Ook zal ik aanvullend mijn gidsen om inzichten vragen zodat iedereen meer inzicht in zichzelf verkrijgt en je daardoor beter ziet hoe de situaties die in je leven of omgeving spelen aanvullende puzzelstukjes voor jou zijn. Hierdoor je gemakkelijker de volgende stap in je leven zetten.

Om te kunnen deelnemen aan een dergelijke groep is het nodig dat je kennis hebt genomen van mijn boeken en dat je minimaal één krachtsessie bij mij hebt gehad.

Mocht je interesse hebben, stuur dan een eerst een email naar info@helenascheper.nl. Ik toets vervolgens of jij een zielsopdracht hebt met een dergelijke missie en of jouw bewustzijn kan worden geïnspireerd of versterkt door deelname. Ik vertel je dat eerlijk om een teleurstelling achteraf te voorkomen.

DE KRACHTGROEPEN ZULLEN IN HET VOORJAAR VAN 2019 STARTEN