Krachtsessie

Wie kan ik helpen
‘Je wordt geboren in een niet-passende wereld om bij te dragen aan het creëren van een nieuwe wereld’. Met krachtsessies ondersteun ik mensen die een zielsopdracht hebben om zaken hier op de aarde te helpen verbeteren. Zij zetten zich van nature onvoorwaardelijk in om de geldende normen en waarden op aarde structureel te helpen verschuiven naar een hogere trilling. Dit doen zij zowel via hun krachtige manier van zijn, als met hun unieke talent op een bepaald gebied.

Herken jij je in dit verlangen, maar lukt het jou nog niet om hier vorm aan te geven in dagelijkse praktijk? Met een krachtsessie kan ik je dan een stapje verder helpen. Een krachtsessie is bedoeld om wakkere vijfdedimensiemensen net weer een stap bewuster te maken. Niet door jou letterlijk voor te kauwen wat je moet doen, maar door je bewuster maken van zaken die jou nog belemmeren om je ware zielsmissie uit te dragen. Dat vergt een actieve houding ter voorbereiding op de krachtsessie, maar ook tijdens de sessie en de periode daarna. Je bent namelijk wakker maar nog niet volledig bewust van wie je in de essentie bent en wat je hier te doen hebt op de aarde.

Voorbereiding
Voorafgaand aan de krachtsessie is het nodig dat je mijn zes boeken leest. Deze boeken zetten al heel veel bij jou op een bewust en onderbewust niveau in beweging en geven jou meer inzicht waarom jij je wilt inzetten voor het verbeteren van de situatie op de aarde. Door het lezen van mijn boeken begrijp je (nog) meer van jezelf en besef je dat je anders bent dan de meeste mensen op de aarde. Niet beter of meer waard, maar anders van innerlijke drijfveer en levenshouding. Door het lezen wordt het ook scherper of ik met een individuele krachtsessie iets aanvullend voor je kan betekenen. Denk goed na wat voor vragen jij zou willen stellen en wat jij graag ziet veranderen in de wereld waar jij iets in kunt betekenen.

Een afspraak?
Als jij ervaart dat ‘iets’ jou er nog steeds van weerhoudt om volledig in je kracht te staan en je zielsverlangen in werking te zetten, kan ik wellicht jou meer inzichten en handvatten geven in een individuele krachtsessie. Een krachtsessie duurt in principe 1 uur. Daarin kijken we samen wat jij mag transformeren en hoe jouw talenten en paranormale vermogens hiertoe kunnen bijdragen. Vervolgsessies duren ongeveer een half uur tot maximaal 1 uur, afhankelijk van wat er allemaal op dit moment in jou leven speelt. Bij het bepalen of ik de juiste ben om jou met een krachtsessie de juiste impuls te kunnen geven, ga ik af op het advies van mijn gidsen. Mocht jij na het lezen van de boeken het gevoel hebben dat een krachtsessie jou kan helpen, stuur me dan een email met daarin jouw visie waarom je denkt dat een krachtsessie jou kan helpen. Mocht ik je niet kunnen helpen, vertel ik je dat eerlijk.

Versterkende gelijkgestemden
De praktische en tastbare informatie van de krachtsessie geeft je een duw in de juiste richting en werkt nog een aantal weken tot maanden door. Natuurlijk moet jij zelf jouw levenspad bewandelen en vormgeven aan je dagelijks leven. Als je met de aangereikte informatie aan de slag gaat, ben je beter in staat vorm te geven aan jouw unieke opdracht doordat je leeft naar wie je werkelijk bent. Het je omringen met mensen die jou versterken is nodig om je blijvend te kunnen ontwikkelen.

Tarieven per 1 januari 2019

Dienst Tarief
Krachtsessie particulieren € 120,- per uur incl btw
Zakelijke krachtsessie € 150,- per uur excl btw

* Op onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing

ERVARINGEN
Om een beter beeld te krijgen, kun je hieronder ook eens de ervaringen van anderen lezen.

“Ik heb maar een paar krachtsessies bij Helena gehad, en dat was genoeg om alles op zijn plek te laten vallen. Ik kreeg een gevoel van opluchting omdat er eindelijk duidelijkheid was. Omdat ik een nieuwetijdsmens bleek te zijn, ervaarde ik dat er maar weinig mensen die mij écht begrijpen. Door Helena weet ik dat alles met een reden gebeurt, inclusief mijn eigen bestemming. Als toekomstig arts hoop ik later het verschil te kunnen maken in een wereld die zich nog te veel op wetenschappelijke kennis richt en zieken niet geneest maar afhankelijk maakt van medicatie. Mijn streven is om het fysieke lichaam later op een andere manier te kunnen diagnosticeren en om mensen die net als ik hier de aarde willen veranderen te genezen van al het niet-passende wat hen ziek heeft gemaakt. Helena heeft mij veel meer kracht en zekerheid gegeven en daar ben ik haar erg dankbaar voor.”(Marije, student geneeskunde, 20 jaar)
“Nadat ik alle boeken gelezen heb ben ik twee keer op bij Helena voor een krachtsessie geweest  – en wat is mijn leven hierdoor gedraaid. De boeken waren veelal grotendeels herkenning én erkenning en het heeft mij zoveel duidelijk gemaakt. Het heeft ook op diepe lagen pijnstukken getransformeerd en dit heeft er toe bijgedragen dat ik mijn levenstaak kan en wil omarmen. Ik heb Helena ook als een fijne vrouw ervaren: recht door zee, helder, duidelijk en liefdevol. Geen medium die je naar je mond praat, maar een medium die kostbare informatie geeft waar je zelf mee aan de slag kan gaan. Transformatie!”(Nienke, zelfstandig ondernemer, 35 jaar)
“Al langere tijd liep ik ondanks alles wat ik al had getransformeerd in mezelf en in mijn omgeving vast op het gebied van dierbare relaties en het werk waar ik blij van werd. Ik had al van alles ondernomen om tot een positieve wending te komen maar ik kwam er niet uit. Eerlijk gezegd liep ik steeds meer vast. Via een vriend kreeg ik de tip om de boeken van Helena te lezen. Daarna voelde ik dat ik bij Helena moest gaan voor een krachtsessie. Ik ging met open vizier naar Helena en stond versteld van de rake woorden en inzichten die zij doorkreeg en precies op mij van toepassing zijn. Helena legt alles heel duidelijk uit. Het was voor mij een ware eyeopener en ik heb nu de juiste tools in handen om mijn leven in een andere flow te brengen. Prettig is dat je tijdens het consult zelf aantekeningen en een geluidsopname kunt maken waardoor de inzichten later steeds meer inzinken en verdiepen. Ik kan Helena van harte aanbevelen.”(Man, directeur, 57 jaar)
“Soms is hard werken aan jezelf niet genoeg en kom je, op het moment dat je er zelf aan toe bent, uit bij een bijzonder persoon als Helena, die je net dat steuntje in de rug geeft terwijl je dacht dat je er alleen voor stond. Bepaalde situaties (met daarbij behorende emoties) blijven zich voordoen en je weet het niet altijd te plaatsen, hoeveel zelfbewustzijn je inmiddels ook hebt. Door een krachtsessie vallen de puzzelstukjes in elkaar en krijg je inzichten waar je zonder hulp niet bij kunt komen. De sessies vormen een proces naar nog meer zelfbewustzijn en brengen enorm veel in beweging. Een pittige maar waardevolle klus om je pure IK te ontdekken en je door niets of niemand meer te weerhouden van waar jij blij van wordt.” (Janneke, ondernemer, 39 jaar)
“De werkwijze van Helena vond ik erg doelgericht. Ze is opmerkzaam en werkt met aandacht. De inzichten die ze me gaf tijdens de krachtsessie, waren alles behalve leuk, maar hebben me goed geholpen om vol moed door te gaan aan de laatste dualistische overtuigingen in mijn systeem op te ruimen”. (Hans, therapeut, 37 jaar)