Over Helena Scheper

Een nuchtere Zeeuw als medium?
Waarom schrijft een praktisch ingestelde bedrijfskundige via haar mediumschap boeken over zaken die niet heel erg populair of geliefd zijn bij het grotere publiek? Eigenlijk lag dat niet voor de hand. Ik groeide op in het nuchtere Zeeland waar destijds nog nauwelijks ruimte was voor het paranormale en ik vertrouwde lange tijd vooral op mijn verstand. Een studie bedrijfskunde aan de KMA was een logische keuze. Twee bijna-doodervaringen veranderden mijn kijk op het leven. Ik leerde weer te vertrouwen op mijn intuïtie en ontdekte dat ik als medium kon fungeren. Ik krijg informatie door van een aantal zeer liefdevolle kosmische wezens. Zij willen de mensheid bewuster maken van wat er werkelijk gaande is op op de aarde. Ik deel hun informatie via mijn boeken die vooral dienen ter ondersteuning van het bewustwordingsproces van liefdevolle mensen, waardoor zij beseffen dat zij niet voor niets hier op de aarde zijn geboren.

Mijn boeken zijn gebaseerd op de werking van de zogenaamde dimensieladder. Deel 1 tot en met 3 van mijn boekenreeks ‘Kent liefde grenzen?’ geven jou meer inzicht in jezelf, de werking van je ego, de invloed van je omgeving en hoe je beter tot je recht komt in het dagelijks leven. De waarheid aan het licht en deel 4 en 5 van ‘Kent liefde grenzen?’ helpen je meer inzicht te krijgen in de situatie op de aarde. Je krijgt hierdoor de innerlijke prikkel om versneld bij te dragen aan het verbeteren aan de situatie op de aarde. Mijn boeken roepen wellicht vragen bij je op of de behoefte om eens met gelijkgestemden hierover te praten. Sommige lezers hebben daarom op eigen initiatief regionale inspiratiegroepen opgestart, waarbij met elkaar inspiratie wordt opgedaan door over de inhoud van mijn boeken te praten.

Met krachtsessies ondersteun ik mensen die een pittige taak op zich hebben genomen om zaken hier op de aarde duurzaam te helpen verbeteren. Zij zetten zich onvoorwaardelijk in om de geldende normen en waarden op aarde structureel te helpen verschuiven naar een hogere trilling. Dit doen zij zowel via hun krachtige manier van zijn, als met hun unieke talent op een bepaald gebied. Een krachtsessie is bedoeld om deze mensen bewuster te maken van hetgeen hen hierbij nog weerhoudt. Ik help hen net weer een stap verder te komen door de juiste inzichten aan te dragen. Niet door letterlijk voor te kauwen wat ze moeten doen, maar door het bewuster maken van zaken die hen nog belemmeren om hun missie uit te dragen. Dat vergt een actieve houding ter voorbereiding op de krachtsessie, maar ook tijdens de sessie en de periode daarna.

Ondanks dat sommigen mijn manier van werken niet begrijpen, niet tastbaar genoeg vinden of de onderbouwing vanuit aardse kennis en modellen missen, werk ik puur vanuit de intentie om het grotere geheel te ondersteunen. Ik draag de doorgekregen informatie op een concrete en een praktische manier uit, zodat je het kunt gebruiken in je dagelijks leven. Ik heb een zeer gedegen aards leven als voorbereiding op mijn huidige werk gehad. Als medium maak ik gebruik van mijn aardse kennis zoals mijn vijfentwintig jaar werkervaring als bedrijfskundig manager en al mijn overige levenservaring. Ik gebruik mijn paranormale gave daarop als aanvulling. Het resultaat is dat ik mensen ondersteun die de wereld actief gezonder, vreedzamer, duurzamer enzovoorts willen maken met totaal nieuwe initiatieven en zienswijzen.
Mijn Linked in profiel: https://www.linkedin.com/in/helenascheper/