Over Helena Scheper

Een nuchtere Zeeuw als medium?
Waarom schrijft een praktisch ingestelde bedrijfskundige via haar mediumschap boeken over zaken die niet heel erg populair of geliefd zijn bij het grotere publiek? Eigenlijk lag dat niet voor de hand. Ik groeide op in het nuchtere Zeeland waar destijds nog nauwelijks ruimte was voor het paranormale en ik vertrouwde lange tijd vooral op mijn verstand. Een studie bedrijfskunde aan de KMA was een logische keuze. Twee bijna-doodervaringen veranderden mijn kijk op het leven. Ik leerde weer te vertrouwen op mijn intuïtie en ontdekte dat ik als medium kon fungeren. Ik krijg informatie door van een aantal zeer liefdevolle kosmische wezens die de mensheid bewuster willen maken van wat er werkelijk gaande is op op de aarde. Ik deel hun informatie via mijn boeken die vooral dienen ter ondersteuning van het bewustwordingsproces van liefdevolle mensen die niet voor niets op de aarde zijn geboren.

Mijn boeken zijn gebaseerd op de werking van de zogenaamde dimensieladder. Deel 1 tot en met 3 van mijn boekenreeks ‘Kent liefde grenzen?’ geven jou meer inzicht in jezelf, de werking van je ego, de invloed van je omgeving en hoe je beter tot je recht komt in het dagelijks leven. De waarheid aan het licht en deel 4 en 5 van ‘Kent liefde grenzen?’ helpen je meer inzicht te krijgen in de situatie op de aarde. Je krijgt hierdoor de innerlijke prikkel om versneld bij te dragen aan het verbeteren aan de situatie op de aarde. Mijn boeken roepen wellicht vragen bij je op of de behoefte om eens met gelijkgestemden hierover te praten. Daarom organiseer ik diverse bijeenkomsten die zijn gebaseerd op de inhoud van mijn boeken:

  • inspiratiesessies waarbij je in een bijeenkomsten met gelijkgestemden je vragen naar aanleiding van mijn boeken kunt stellen
  • inspiratiegroepen waarbij je gedurende een aantal bijeenkomsten ervaart hoe het is om je te omringen en te delen met gelijkgestemden.
  • workshops waarbij je samen met een aantal gelijkgestemden intensief stilstaat bij het verwezenlijken van jouw zielsverlangen in de dagelijkse realiteit.

Daarnaast ondersteun ik nog heel af en toe vijfdedimensiemensen die zich met hart en ziel willen en kunnen inzetten voor de verbetering van de leefbaarheid van de planeet en het welzijn van de totale mensheid. Mijn gidsen adviseren daarbij wie ik via een persoonlijk consult het best kan helpen. Het consult dient behalve inzicht te geven in jouw leven en je taak tevens bij te dragen aan het verrijken van mijn inzichten die ik vervolgens weer via de boeken uitdraag. Zo ontstaat er balans tussen ieders belang binnen het grotere geheel.

Ondanks dat sommigen mijn manier van werken niet begrijpen, niet tastbaar genoeg vinden of de onderbouwing vanuit aardse kennis en modellen missen, werk ik puur vanuit de intentie om het grotere geheel te ondersteunen. Ik draag de doorgekregen informatie op een concrete en een praktische manier uit zodat je het kunt gebruiken in je dagelijks leven. Ik heb een zeer gedegen aards leven als voorbereiding op mijn huidige werk gehad. Als medium maak ik gebruik van mijn aardse kennis zoals mijn vijfentwintig jaar werkervaring als bedrijfskundig manager en al mijn overige levenservaring. Ik gebruik mijn paranormale gave daarop als aanvulling. Het resultaat is dat ik vijfdedimensiemensen help sneller tot hun recht te komen.
Mijn Linked in profiel: https://www.linkedin.com/in/helenascheper/