Over Helena Scheper

Een nuchtere Zeeuw als medium?
Hoe komt een praktisch ingestelde bedrijfskundige ertoe om haar mediumschap te integreren in haar werk als adviseur en transformatiecoach? Eigenlijk lag dat niet voor de hand. Ik groeide op in het nuchtere Zeeland waar destijds nog nauwelijks ruimte was voor het paranormale. Alhoewel ik van jongs af aan ‘wist’ hoe het zat, vertrouwde ik lange tijd meer op mijn verstand dan op mijn intuïtie. Een studie bedrijfskunde aan de KMA was een logische keuze. Twee bijna-doodervaringen veranderden mijn kijk op het leven, waardoor ik durfde te vertrouwen op mijn intuïtie. Dit was de basis voor het starten van mijn bedrijf Spiritwise. Ik adviseer en coach particulieren en ondernemers bij het hervinden van de balans in hun dagelijks bestaan. Met simpele woorden en uitleg help ik je meer inzicht in jezelf te krijgen. Daardoor wordt het gemakkelijker om keuzes te maken. Ik help je versneld bewust te worden van jouw diepste drijfveer, leg uit hoe jij je staande hebben leren houden in niet passende omstandigheden en welke stappen je de komende maanden het best kunt zetten om beter tot je recht kunnen komen in het dagelijks leven.

Als paranormaal transformatiecoach werk ik samen met een aantal zeer liefdevolle kosmische wezens van de zesde dimensie. Hun taak is de mensheid op de aarde bewuster te maken van wie ze zijn en wat er werkelijk gaande is op onze planeet. De informatie die ik mag doorgeven, dient vooral ter ondersteuning van het bewustwordingsproces van vijfdedimensiemensen. Dat is simpelweg mijn taak en ingegeven vanuit de werking van de kosmische wetten. Ik ondersteun mensen die zich met hart en ziel willen en kunnen inzetten voor de verbetering van de leefbaarheid van de planeet en het welzijn van de totale mensheid. Hoe bewuster jij als vijfdedimensiemens leeft, des te beter je kunt bijdragen om het leven op de aarde in alle opzichten weer gezond te maken. Mijn boeken helpen je meer inzicht te krijgen in jezelf en in de situatie op de aarde. Na het lezen van mijn boeken ontstaat wellicht de behoefte aan een persoonlijk consult of aan het deelnemen aan een groepsgewijze activiteit:

  • lezingen die zijn gebaseerd op mijn boeken en waarbij je je vragen hierover kunt stellen
  • inspiratiegroepen waarbij je gedurende een aantal bijeenkomsten ervaart hoe het is om je te omringen en te delen met gelijkgestemden.
  • workshops waarbij je samen met een aantal gelijkgestemden intensief stilstaat bij het verwezenlijken van jouw zielsverlangen in de dagelijkse realiteit.
  • mediumopleiding waarbij je samen met een aantal gelijkgestemde mediums leert werken met de dimensieladder

Ondanks dat sommigen mijn manier van werken niet begrijpen, niet tastbaar genoeg vinden of de onderbouwing vanuit aardse kennis en modellen missen, werk ik puur vanuit de intentie om het groter geheel te ondersteunen. Ik draag de doorgekregen informatie op een concrete en een praktische manier uit zodat je het kunt gebruiken in je dagelijks leven. Ik heb een zeer gedegen aards leven als voorbereiding op mijn huidige werk gehad. Als medium maak ik gebruik van mijn aardse kennis zoals mijn vijfentwintig jaar werkervaring als bedrijfskundig manager en al mijn overige levenservaring waaronder het moederschap van vier kinderen. Ik gebruik mijn paranormale gave daarop als aanvulling. Het resultaat is dat ik vijfdedimensiemensen help sneller tot hun recht te komen.
Mijn Linked in profiel: https://www.linkedin.com/in/helenascheper/